Περιηγηθείτε στο Virtual Tour 360 του Portareto

Menu

Βρείτε μας

Κεντρικά Γραφεία

Γιατί στην Portareto?

Γιατί στην Portareto?

Η εταιρία μας διαθέτει μια σειρά από προϊόντα & υπηρεσίες που έχουν σαν στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, τόσο σε επίπεδο ασφάλειας, όσο και εξυπηρέτησης.

Αλλά ας δούμε τους λόγους που εσείς μας τιμάτε με την επιλογή σας

Γιατί η πολύχρονη εμπειρία των ανθρώπων μας στο χώρο της οικιακής ασφάλειας αποτελεί εγγύηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Γιατί διαθέτουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς σε σχέση με την ποιότητα των προϊόντων.

Γιατί η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της ασφάλειας, μας επιτρέπει να διαθέτουμε για εσάς την πληρέστερη γκάμα προϊόντων έτσι ώστε η τελική επιλογή σας να ανταποκρίνεται πλήρως στις δικές σας ανάγκες και σε αυτές της οικογένειας σας.

Γιατί οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που διαθέτουμε είναι 100% ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ κατασκευασμένες εξ’ ολοκλήρου από την προμηθεύτρια εταιρία, γεγονός που μας επιτρέπει να εγγυόμαστε προσωπικά για την ποιότητα τους.

Γιατί διαθέτουμε την ταχύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς με τον χρόνο παράδοσης και εγκατάστασης της θωρακισμένης πόρτας να είναι από 8 έως 10 ημέρες από την επιμέτρηση.

Γιατί είμαστε οι μόνοι που μπορούμε σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης να σας εγκαταστήσουμε τη νέα θωρακισμένη πόρτα σας σε μόλις 24 ώρες από την παραγγελία της.

Γιατί διαθέτουμε την ταχύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς με τον χρόνο παράδοσης και εγκατάστασης της θωρακισμένης πόρτας να είναι από 8 έως 10 ημέρες από την επιμέτρηση.

Γιατί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε εμάς θα βρείτε το ενσωματωμένο σύστημα συναγερμού Stentor™ που αλλάζει όλα όσα ξέρατε για τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας.

Γιατί η Portareto είναι από τις λίγες εταιρίες του χώρου που εμπορεύονται αποκλειστικά κλειδαριές με νέου τύπου (μικρά) κλειδιά που παρέχουν μέγιστη ασφάλεια. Όλες οι πόρτες μας περιλαμβάνουν κλειδαριές τελευταίας τεχνολογίας έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι η νέα θωρακισμένη πόρτα σας είναι πράγματι… ασφαλείας.

Γιατί οι άνθρωποι της εταιρείας μας, όντας χρόνια στο χώρο της ασφάλειας, θα ακούσουν και θα κατανοήσουν τα “θέλω” σας και θα σας προσφέρουν το προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.