Περιηγηθείτε στο Virtual Tour 360 του Portareto

Menu

Βρείτε μας

Κεντρικά Γραφεία

Τα εξωτερικά κουφώματα της Alumil διακρίνονται στις εξής κατηγορίες:

Κουφώματα ονομάζονται όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία χρησιμοποιούνται για να κουφώσουν (κλείσουν) τα ανοίγματα των τοίχων ενός κτιρίου. Δομικά, αποτελούνται από τα πλαίσια και τα τζάμια.

Τα εξωτερικά κουφώματα χωρίζονται σε παράθυρα, μπαλκονόπορτες και πόρτες εισόδου και συμβάλλουν καθοριστικά, σε διάφορες σημαντικές λειτουργίες των κτιρίων. Εάν ψάχνετε την καλύτερη επιλογή για το είδος των κουφωμάτων που θα καλύψει τις ανάγκες του δικού σας χώρου, θα πρέπει να συνυπολογίσετε τις ανάγκες για:

Αυτοί είναι οι βασικοί παράγοντες που θα πρέπει πάντοτε να εξετασθούν από τον ενδιαφερόμενο καταναλωτή, προκειμένου να είναι σε θέση να επιλέξει την αποδοτικότερη δυνατή λύση για τον χώρο του.

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, η κατανάλωση για θέρμανση και ψύξη των κτιρίων αποτελεί το 40% της συνολικής ενεργειακής κατανάλωσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα κουφώματα αποτελούν μία σημαντική αιτία υπερκατανάλωσης ενέργειας, όταν η επιλογή τους γίνεται λανθασμένα ή βεβιασμένα. Είναι γεγονός πως η σωστή απόφαση για τα πλαίσια και τζάμια, θα βοηθήσει σημαντικά στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοση του κτιρίου σας.