Περιηγηθείτε στο Virtual Tour 360 του Portareto

Menu

Βρείτε μας

Κεντρικά Γραφεία

Κουφώματα Αλουμινίου

Κουφώματα Αλουμινίου

Τα κουφώματα αλουμινίου είναι κουφώματα όπου τα προφίλ τους είναι αποκλειστικά κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Το αλουμίνιο υπάρχει σε αφθονία στην Ελλάδα και μάλιστα το 75% των ελληνικών κουφωμάτων είναι κατασκευασμένα από αυτό το υλικό. Η ποιότητα του το καθιστά το πλέον κατάλληλο υλικό για την κατασκευή κουφωμάτων, εξασφαλίζοντας το να ανταποκρίνονται πλήρως στις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες τις χώρας. Τα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου -ή αλλιώς τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου- διαφέρουν από τα συμβατικά, λόγω του πολυαμίδιου. Το πολυαμίδιο είναι ένα υλικό το οποίο προσθέτεται στην μέση του προφίλ αλουμινίου, χωρίζοντας το εσωτερικό από το εξωτερικό. Λόγω του ό,τι αποτελεί κακό αγωγό της θερμότητας, προσφέρει εξαιρετική επιπλέον μόνωση στο κούφωμα.

Γιατί να επιλέξω κουφώματα αλουμινίου;

Τα κουφώματα αλουμινίου, με τη χρήση των κατάλληλων υλικών και συστημάτων, έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν πολύ υψηλά επίπεδα:

Επιλέγοντας κουφώματα αλουμινίου, θα μπορέσετε να διατηρήσετε τον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Θα τον διατηρήσετε προστατευμένο από τις κλιματικές αλλαγές και φυσικά θα περιορίσετε τα έξοδα θέρμανσης, αλλά και ψύξης. Τα δύο αυτά οφέλη βρίσκονται στην πρώτη θέση λόγω της υψηλής τους σπουδαιότητας για: