Περιηγηθείτε στο Virtual Tour 360 του Portareto

Menu

Βρείτε μας

Κεντρικά Γραφεία

Κλειδαριές Ασφαλείας

Κλειδαριές Ασφαλείας

Βάλτε άλλη μία προσωπική σας πινελιά επιλέγοντας χρώματα και τύπους στις μπάρες, τα πόμολα και τα εξαρτήματα από τη μεγάλη γκάμα της Portareto.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ
ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ
K22

K22

Κύλινδρος ασφαλείας με 5 κλειδιά και 1 πασπαρτού.

Κ64

K64

Κύλινδρος ασφαλείας με σύστημα προστασίας προεπιλεγμένου σημείου σπασίματος.

RS-3S

RS - 3S

Ο πιο αξιόπιστος κύλινδρος ασφαλείας σύμφωνα με δοκιμές, έχοντας λάβει το μέγιστο αριθμό αξιολόγησης.

R50

R50

Διαθέτει ατσάλινες μπίλιες στο μπροστινό μέρος του, ώστε να μην μπορεί εύκολα να τρυπηθεί και πρoστασία κατά της εύρεσης κωδικού κλειδιού χάρη στον ειδικό σχεδιασμό που έχουν οι μπίλιες εσωτερικά του κυλίνδρου.

X1R Smart

Μπορεί να προγραμματιστεί και να ελεγχθεί εύκολα χρησιμοποιώντας το Argo, μια εφαρμογή smartphone διαθέσιμη για iOS και για Android που επιτρέπει την προσθήκη, τη διαγραφή και την τροποποίηση δικαιωμάτων πρόσβασης στην πόρτα. Μπορεί να ανοίξει με smartphone, Apple Watch Series 3 και Series 4, κάρτες ISEO, προϋπάρχουσες κάρτες RFID, κωδικούς PIN και αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η X1R Smart αποθηκεύει όλες τις εισόδους και εξόδους που γίνονται ηλεκτρικά και χειροκίνητα. Με την εφαρμογή Argo οι διαχειριστές μπορούν να δουν αρχείο καταγραφής των 1000 τελευταίων συμβάντων της πόρτας και να στείλουν την αναφορά μέσω e-mail. Ο κρυμμένος εξωτερικός αναγνώστης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Bluetooth ή RFID, χωρίς επιλογή PIN, δίνοντας την δυνατότητα να εγκατασταθεί μέσα στην πόρτα ώστε να παρέχει μία καθαρή επιφάνεια.

X1R SMART

X1R EASY

Ηλεκτρομηχανική κλειδαριά που λειτουργεί με έναν ηλεκτροκινητήρα που ελέγχεται από έναν ισχυρό μικροεπεξεργαστή και εγγυάται τη μηχανική λειτουργία του κλειδιού ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Κατατάσσεται στο μέγιστο επίπεδο (7) για την προστασία κατά της εισβολής (En12209). Μπορεί να ανοίξει με κάρτες ISEO, προϋπάρχουσες κάρτες RFID, κωδικούς PIN και τηλεκοντρόλ.

X1R EASY

Secureme

Κλειδαριά τεσσάρων στροφών με καταπέλτη που μπλοκάρει τους πίρους σε περίπτωση σπασίματος του κυλίνδρου καθιστώντας την πόρτα αδιαπέραστη.

SECUREME

Cisa

Κλειδαριά με υποδοχή για κύλινδρο, με μηχανισμό γραναζιού με τη μεγαλύτερη αντικλεπτική προστασία και αθόρυβη λειτουργία.

CISA

Cisa Electric

Κλειδαριά κυλίνδρου με δεύτερο γλωσσάκι ασφαλείας που κλειδώνει την κυρίως γλώσσα όταν η πόρτα είναι κλειστή.

CISA ELECTRIC

Cisa Assix

Περιγραφή

CISA ASSIX