Περιηγηθείτε στο Virtual Tour 360 του Portareto

Menu

Βρείτε μας

Κεντρικά Γραφεία

Κλειδαριές Ασφαλείας

Κλειδαριές Ασφαλείας

Τηλεφωνήστε τώρα στο 210 98 10 000

Την καρδιά της θωρακισμένης πόρτας αποτελεί η κλειδαριά της. Είναι το εξάρτημα από το οποίο εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η ασφάλεια που προσφέρει. Μία θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας μπορεί να είναι ευάλωτη στα εργαλεία ενός επίδοξου εισβολέα εάν η κλειδαριά δεν καταφέρει να τον εμποδίσει.

Στην εταιρία μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από κλειδαριές και κυλίνδρους τελευταίας τεχνολογίας που εκτοξεύουν το επίπεδο ασφάλειας της θωρακισμένης πόρτας. Αναβαθμίστε τώρα την πόρτα ασφαλείας σας από 220€ τελική τιμή που συμπεριλαμβάνει Φ.Π.Α, τοποθέτηση & αξεσουάρ.

Κλειδαριές Ασφαλείας

Οι κλειδαριές ασφαλείας μπορούν να τοποθετηθούν αποκλειστικά σε θωρακισμένες πόρτες.

SECUREMME

Κλειδαριά 4ων στροφών με καταπέλτη που μπλοκάρει τους πίρους σε περίπτωση σπασίματος του κυλίνδρου καθιστώντας την πόρτα αδιαπέραστη.

CISA GEAR

Κλειδαριά με υποδοχή για κύλινδρο, με μηχανισμό γραναζιού με τη μεγαλύτερη αντικλεπτική προστασία και αθόρυβη λειτουργία.

OMEGA PLUS

Κειδαριά υψηλής ασφάλειας με πτυσσόμενο κλειδί και μηχανισμό γραναζιού για αθόρυβη λειτουργία και μέγιστη αντικλεπτική προστασία. διαθέτει 3 πτυσσόμενα κλειδιά και 1 κλειδί αλλαγής συνδυασμού.

FIAM X1R

Ηλεκτρομηχανική κλειδαριά γραναζωτή 4 στροφών. Είναι η κλειδαριά με τις περισσότερες πιστοποιήσεις στην κατηγορία της. Λειτουργεί εξωτερικά με RFID κλειδί και πληκτρολόγιο και εσωτερικά με μπουτόν ON/OFF.

Κύλινδροι Ασφαλείας

SECUREMME K 2

Κύλινδρος ασφαλείας με 5 κλειδιά και 1 πασπαρτού.

CISA ASIX PRO

Κύλινδρος ασφαλείας με 5 κλειδιά και 1 πασπαρτού.

CISA ASTRAL

Κύλινδρος ασφαλείας με προστασία κατά του σπασίματος. Διαθέτει 5 κλειδιά και 1 πασπαρτού.

AGB DCK

Κύλινδρος ασφαλείας με μεγάλη αντοχή στο σπάσιμο και τη διάτρηση. περιλαμβάνει 5 κλειδιά και 1 πασπαρτού.

CISA AP3 – S

Κύλινδρος ασφαλείας με μεγάλη αντοχή κατά του σπασίματος. περιλαμβάνει 3 κλειδιά και 1 πασπαρτού.

CISA RS3 – S

Ο πιο αξιόπιστος κύλινδρος ασφαλείας σύμφωνα με δοκιμές και έχει λάβει τον μέγιστο αριθμό αξιολόγησης αντιδιάρρηξης, κλάσσης 4.